Basseng Regler

MERK: En kopi av Basseng Reglene må være lett tilgjengelige i eiendommer som blir utleid. Uvitenhet om reglene er ikke noen unnskyldning.

Fellesskapet drivers av eierne, men det meste av arbeidet som kreves for å administrere boet blir gjennomført på frivillig basis. Skader og vedlikehold blir betalt av eierne, inkludert feiing av stier, betaling av strøm til gangveiene, vann til bassenget, maling av rekkverket rundt bassenget etc.

Hensikten med disse reglene er å legge tilrette for både beboere og leietakere til å ha et trygt, sunt og hyggelig miljø i bassengområdet. Komiteen er sikker på at alle vil sette pris på og se behovet for disse. Hver eier og leietaker bør lese disse reglene, handle i henhold til dem for sin egen skyld og til å respektere andres rettigheter i bassengområdet. Disse reglene er forkortet, og du bør ta kontakt med det komitemedlem som har ansvar for din blokk, for nærmere avklaring.

 1. Bassengområdet er åpent fra kl 09.00 til 21.00. Før kl 09.00 vil bassenget bli kontrollert for riktig kjemisk balanse og nødvendig rengjøring foretatt. Disse kontrollene er selvfølgelig viktige for sikker og riktig bruk av bassenget. Brukere blir bedt om å ikke hindre dette viktige arbeidet og om nødvendig forlate bassengområdet.

 2. Det er obligatorisk å dusje før man går i bassenget. Dusjene åpnes ved å trå/trykke på fot-knapp.

 3. Alle brukere og deres pårørende må ikke gjøre noe for å skade seg selv eller andre. Hvis du bruker Jacussis (boblebad), er det ditt ansvar å være klar over helse risikoen – spesielt hvis du lider av høyt blodtrykk eller hjerteproblemer etc.

 4. Foreldre har det hele og fulle ansvar for sikkerheten og oppførselen til sine barn, til alle tider, når barne er i bassengområdet. Foreldre må sørge for at barna er trygge til enhver tid, og at de ikke forstyrrer andre mennesker eller invaderer andres privatliv. Foreldre er ansvarlig for sikkerheten til sine barn til alle tider.

 5. Det må ikke være utilbørlig støy i løpet av åpningstiden. Barn bør ikke løpe rundt eller bråke, slik at de forstyrrer andre brukere som ønsker å nyte bassenget.

 6. HUNDER HAR IKKE ADGANG TIL BASSENGOMRÅDET. Hvis en hund blir sett i eller rundt bassengområdet vil eieren/hundefører bli ilagt følgende bøter:

  • Hund i bånd € 50
  • Hund ikke i bånd € 60
  • Hunde avføring ikke ryddet opp € 65

  Bøtene blir betalt til Fellesskapets reserve fond. Kvittering vil, hvis ønskelig, bli skrevet ut og levert til eieren i løpet av 24 timer. Hunde eiere/fører fra andre Zeniamar faser vil være klar over at de har samme regler som vi har – men ikke bøtene.

 7. Ballspill ikke tillatt i bassengområdet.

 8. Stuping ikke tillatt i bassenget.

 9. Surfebrett eller lignende store elementer er ikke tillatt brukt i bassenget. Svømme-hjelpemidler for barn er tillatt så lenge de ikke er store.

 10. Såpe eller sjampo er ikke tillatt i bassengområdet.

 11. Adkomst til bassengområdet skal foregå gjennom inngangsport. Det er forbudt å klatre over vegger/rekkverk.

 12. Bassengområdet skal kun brukes av Fase IV eiere (som eier og betaler for vedlikeholdet) og deres leietakere. Identiteter kan bli kontrollert på stikkprøvebasis. De som ikke er fra Fase IV vil bli bortvist, etter å bli pålagt et gebyr på € 10.

 13. Hagemøbler er ikke tillatt. Solsenger er tillatt så lenge de ikke kommer i konflikt med andre brukere.

 14. Det er ikke tillatt å reservere seter eller deler av bassengområdet.

 15. Det er ikke tillatt å tørke tøy/håndklær over rekkverk eller i bassengområdet forøvrig.

 16. Påkledning skal være hensiktsmessig og ikke krenke andre brukere. Vi minner damene om at toppløs bading ikke er tillatt.

 17. Glass, servise og metallbestikk er ikke tillatt i bassengområdet.

 18. Søppel/avfall må tas tilbake til egen leilighet eller til søppelcontainer.

 19. Det er ikke tillatt å bruke grill i bassengområdet eller i fellesområdene.

 20. Hvis bassenget «brukes som toalett», vil det bli stengt i 24 timer for rengjøring og den ansvarlige blir utestengt fra bassengområdet. Babyer og barn opp til 3 år MÅ bruke spesialbleie egnet for basseng bruk. Hver sommer blir avføring funnet i bassenget. Dette resulterer i at bassenget blir stengt, vanligvis i 3 dager, og kjemisk behandling må til. Dette er en kostnad for fellesskapet.

 21. Basseng-utstyret og kontrollene må ikke tukles med. Dette inkluderer de hvite plast-slukene rundt bassenget. Hvis disse fjernes, medfører dette fare og bassenget kan bli stengt.

 22. I henhold til spansk lov, er røyking strengt forbudt i bassengområdet. Enhver person som bryter denne regel kan bli rapportert av andre bassengbrukere/komitemedlemmer til sivile myndigheter for å bryte loven og risikerer en stor bot.

 23. Det anbefales at alle eiere oppbevarer en kopi av disse reglene i sine leiligheter. Eller, se hjemmesiden: http://www.zeniamar4.com


 24. Oppdatert: Juli 2015
Administrators / Administración de fincas / Administrateurs
TORREFINCAS
Tel. +34 965 712 331. Fax: +34 966 705 375
E-mail: