Zeniamar IV, Orihuela Costa, Spania.

Dette er et boligområde på Costa Blanca i Spania, som ligger ca 7 kilometer sør for Torrevieja i provinsen Alicante.

Den består av 150 eiendommer med et stort svømmebasseng. Fasilitetene er primært for bruk av eiere og beboere i fase IV. Noen eiere leier sine eiendommer hvert år til feriegjester. Det understrekes at Zeniamar IV er ikke et feriested som ligner på et hotell eller Holiday Park, men et boligområde bestående av hovedsakelig middelaldrende til eldre mennesker.

Zeniamar IV har et sett med regler som gjelder for samfunnet og bassengområdet som ble formulert og vedtatt av eierne for noen år siden. Hvis det er nødvendig, er de gjennomgått og oppdatert av eierne hvert år på generalforsamlingen. De er i eksistens for å sikre vedlikehold og vedlikehold av urbanisering og også helse og sikkerhet for alle beboerne være de eiere og deres familier, besøkende eller ferierende.

Zeniamar IV, som en urbanisering, er også bundet av spanske lover som fastsetter regler og forskrifter spesifikke for boliger samfunn. Disse reglene kan avvike vesentlig fra de som søker til hoteller og Holiday Parks. Det er viktig at alle beboere, eiere og leietakere, er klar over det ovenstående, og at de oppfører seg og handle deretter. Hvis noen har en spørring så må de kontakte sin komitémedlem som representerer deres eiendom. Samfunnet og basseng regler er inkludert på dette nettstedet for din informasjon.

Presidenten og komiteen ønsker alle som feriere i Zeniamar IV en hyggelig og trygg tid.
Administrators / Administración de fincas / Administrateurs
TORREFINCAS
Tel. +34 965 712 331. Fax: +34 966 705 375
E-mail: